FUNKIS 2-PLAN
Stilrene luksushuse med store vinduespartier, som skaber et lyst og venligt hjem. Mulighed for at bygge med tagterrasse.

Specialister i personlige funkis-villaer

Byggefirmaet Skanlux har specialiseret sig i at bygge Funkis-villaer. Og i at videreudvikle den stilrene og populære Funkis-stil, så der er noget for enhver smag – og enhver lokalplan.

Vi har valgt primært at arbejde med Funkis, fordi den funktionelle stil er et godt udgangspunkt, som kan tilpasses behovet for enhver familie uanset størrelse og sammensætning. Det er enkle og moderne luksushuse med et flot lysindfald, hvor køkken/alrum er det naturlige midtpunkt og mødested. Og med vores fleksible tilgang kan kunderne tilføre de individuelle ønsker og ideer, som kan skabe trivsel for netop deres familie, siger adm. direktør og indehaver Bjørn Krogh Andersen.

Skanlux har udviklet fire forskellige serier, der alle tager udgangspunkt i Funkis. Fra den rendyrkede Funkis-serie over en Funkis i to plan til serierne Forma og Celiba, hvor den funktionelle stil er blevet nyfortolket.

– Vores serier er et godt og fleksibelt udgangspunkt, som kan tilrettes efter kundernes ønsker og efter den konkrete grund, som der skal bygges på. Vores arkitekter har stor erfaring i at lytte og tegne kundernes ideer ind i plantegningerne, så vi sammen får skabt nogle unikke og personlige hjem, forklarer Bjørn Krogh Andersen.

Du kan se mere om de forskellige hustyper og muligheder på Skanlux.dk

FORMA

FORMA: Funkis-inspireret husserie med sadeltag. Loft til kip giver unik lofthøjde. Mulighed for spændende terrasser på begge sider.

CELIBA

CELIBA: Kombinerer Funkis med klassisk parcelhus. Ensidig taghældning giver skrå lofter. Mulighed for ovenlysvinduer til unikt lysindfald.

FUNKIS

FUNKIS: Stilrene luksushuse med store vinduespartier, som skaber et lyst og venligt hjem. Mulighed for at bygge med niveauforskydning.